Poliisiylitarkastaja Samppa Holopainen (@HolopainenSampp) työskentelee Poliisihallituksen poliisitoimintayksikössä yhteisten toimintojen esimiehenä.

 

 

 

 

 

Ylikomisario Jussi Huhtela (@HuhtelaJussi) toimii Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella valvonta- ja hälytystoimintasektorin johtajana.

Poliisina Jussi on toiminut vuodesta 1997 alkaen.

 

 

 

 

Poliisitarkastaja Timo Kilpeläinen (@TimoKilpelainen) työskentelee Poliisihallituksessa (tällä hetkellä virkavapaalla). Timo kynäilee poliisin ennalta estävästä ja muusta poliisitoiminnasta sekä ääriliikkeistä. Vapaa-aika kuluu lukemisen ja liikunnan parissa.

 

 

 

 

Seppo Kolehmainen (@SJKolehmainen) on toiminut poliisiylijohtajana vuodesta 2015 lähtien. Poliisiylijohtaja johtaa, kehittää ja valvoo koko poliisin hallinnonalan toimintaa.

 

 

 

 

Marko Luotonen (@MarkoLuotonen) on viestintäpäällikkö Poliisihallituksessa. Uskoo kenttäpoliisin filosofiaan, jonka mukaan tärkein ase on suu ja toiseksi tärkein korvat. Marko on työskennellyt aiemmin EU-projekteissa, sisäministeriön poliisiosastolla, Pääesikunnan viestintäosastolla ja mediassa.

 

 

 

 

Jarmo Nykänen on Itä-Suomen poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö. Hän aloitti poliisin uransa Liikkuvassa poliisissa Helsingissä. Uransa aikana hän on toiminut paikallispoliisissa ja Keskusrikospoliisissa. Poliisipäällikkönä hän on toiminut Ilomantsissa ja Kiteellä. Tällä hetkellä vastuualueena on lupapalvelut ja lupavalvonta. Twitterissä @NykanenJarmo

 

 

 

 

Ylikomisario Dennis Pasterstein toimii poliisin Liikenneturvallisuuskeskuksen johtajana. Twitterissä @DPasterstein ja Facebookissa Ylikomisario Dennis Pasterstein.

 

 

 

 


Tomi Vuori
(@TomiVuori) toimii Helsingin poliisilaitoksen päällikkönä.

 

 

 

 

 

 

Vieraskynä. Asiaa turvallisuudesta ja asiantuntijoiden keskustelunavauksia.

 

 

 

 

 

 

Kyberrikostorjuntakeskus. Keskusrikospoliisiin sijoitettu poliisin Kyberrikostorjuntakeskus toimii kyberrikollisuuden torjunnan kansallisen ja kansainvälisen tiedonvaihdon keskuksena. Keskus tutkii kyberrikoksia sekä tukee poliisiyksiköitä ja yhteistyöviranomaisia kyberrikostorjunnassa tutkinnan, tiedonhankinnan ja digitaaliforensiikan alueilla. Kirjoittajat työskentelevät poliisi- ja asiantuntijatehtävissä eri puolilla poliisin Kyberrikostorjuntakeskusta ja kirjoittavat kyberrikostorjunnan ajankohtaisista asioista.